broHovedside
Vedtekter
Styret
Kontakt
Bli medlem
Virtuell tur
Alnas kilder
Oslo Elveforum


Lysvandring
Møteinvitasjon
Publisert  19.04.06
Sist endret  19.04.06
 
Kjære medlemmer - først av alt takk for at dere har hatt tålmodighet med oss og at mange av dere allerede har betalt kontingenten for 2006! Samtidig vil vi nevne at bydel Alna - der den lengste delen av den 15 km lange elva går - i år har bevilget midler til vårt arbeid. Det takker vi for - og vil gjøre vårt beste for at midlene vil bli benyttet til elvas beste og bydelens beste.

Som orientert om har vi hatt problemer - også av helsemessige årsaker. Det betyr ikke at vi har "ligget på latsiden". Men uansett beklager vi at dere ikke har hørt fra oss på en stund.

MEN NÅ KOMMER VI!!!

Siden situasjonen er som den og vi er litt sent ute - ber vi om forståelse for at vi denne gangen slår to fluer i en smekk - med både åpent møte og årsmøte.

VI STARTER Kl 1830 med at bydelsdirektør Erik Kjeldstadli inviterer til en prat om LYSVANDRING for barn og voksne langs Alna i september. - Som mange vet har foreningen hatt lysvandringer i 3 år nå. Fjorårets var meget vellykket med ca. 10.000 vandrere. Den ga klare signaler om å at man ønsket å fortsette med "å presentere elva" - i takt med utviklingen som skjer. - Forutsetningen for dette var at ALV fikk noe mer drahjelp i tillegg til den hjelp vi fikk fra frivillige - evt. fra bydelene langs elva. Denne gang går vi derfor et skritt videre og inviterer representanter for alle fire bydelene langs Alna : Gamle Oslo - Alna - Grorud og Stovner til et samarbeid uken før Høstjevndøgn. Vi håper - og tror - at alle 4 bydeler vil være representert på møtet den 26/4.

Dessuten inviterer vi herved representer for foreninger - lag og korps m.v. både til å bistå med arrangementet og til å bli med å lage stemning. Det er dette vi ønsker å ta en prat om ONSDAG 26. april!!!

DERNEST ÅRSMØTE kl 1930 - Etter en kaffekopp tar vi for oss årsmøtesaker og orienterer om hva vi jobber med og hva som er i kjømda. Spennende saker det og.

Tross kort varsel håper vi å se dere - samtidig som vi både tar en prat og legger frem årsmøtepapirer.

Tid og sted : Furuset Seniorsenter
(inngang gjennom Furuset butikksenter)
Onsdag 26. april kl 18.30


Hilsen Styret i Alnaelvas Venner